Thursday, 16 September 2010

Chettinad Chicken

Ingredients:
• Chicken – I kg
• Big Onion – 4nos
• Tomato – 4nos
• Garlic – 20 pieces
• Ginger – 1 big piece
• Pepper – 2 tsp
• Cumin seeds – 2 tsp
• Fennel (Jeeraham)- 2 tsp
• Oil – 5 tsp
• Chilli Powder – 1/2small cup
• Coriander Powder – 1/4cup
• Cloves (lavangam) as required
• Tamarind as required
• Salt to taste
Method of Preparation:
Wash the chicken and cut to pieces. Mince garlic and ginger. Powder pepper, cumin seeds and fennel together. Fry the powders lightly and keep aside.
Season cloves in oil in a frying pan, add onion and tomato. Sauté well adding minced garlic and ginger. Add chicken with little turmeric powder and cook for 10 minutes. Add chilli /coriander powders, salt and mix well. Pour 4 cups of water and boil. When chicken is half boiled, add the half fried Pepper, cumin seed and fennel powder and mix well. When the gravy thickens to a paste, remove from fire. Serve hot.

3 comments:

வால்பையன் said...

செட்டிநாட்டு சிக்கனில் செட்டிநாட்டை காணோமே!?

வால்பையன் said...

பெப்பர் சிக்கனில் பெப்பர் இருக்கும்!?
அப்போ செட்டிநாட்டு சிக்கனில் இருக்கனுமா வேணாமா!?

பிரியா said...

ஏங்க நீங்க எப்பவும் இப்படி தானா,இல்ல இப்படி தான் எப்போமேவா.